JM Trex - Responsive Magento Bike accessories theme

021.311.17.22 / 0743.020.020

Mergi la pagina principala »

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Sunteti momentan pe :

• Comandarea anvelopelor

Anvelopele pe care doriti sa le cumparati de la noi, le veti adauga in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului "Cumpara acum" sau "Adauga in cos". In cosul de cumparaturi se pot aduce modificari asupra produselor si cantitatilor selectate.
Pentru confirmarea pretului si a disponibilitatii de livrare va rugam sa ne contactati telefonic: 021.311.17.22; 0743.020.020..

Pentru a putea comanda produsele din cos puteti fie sa va autentificati in site cu user-ul si parola dvs. apasand pe butonul “Logare”. In cazul in care nu aveti un cont deschis pe site-ul nostru, va puteti deschide unul bifand "Inregistreaza-te apoi "apasand butonul “Continua”. Deasemenea inregistrarea pe site se poate realiza accesand butonul “Creare cont”. Daca ati uitat parola contului, o puteti recupera apasand butonul "Ati uitat parola?" si va fi trimisa pe adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat. De asemenea puteti comanda si fara sa va creeati cont bifand "Finalizare comanda fara inregistrare" apoi apasand butonul "Continua".

• Livrarea anvelopelor

Livrarea anvelopelor se va face in general in 48 de ore, de la lansarea comenzii, pentru plata ramburs sau de la incasare, pentru plata prin OP. In cazul in care doriti anvelope ce nu sunt pe stocul nostru in momentul comenzii dvs., acest termen va fi comunicat de catre persoana noastra de contact. Livrarea anvelopelor se realizeaza in Bucuresti cu masinile proprii, iar in tara prin firma de curierat NEMO CURIER sau oricare firma de curierat preferata de dvs.

Puteti verifica tarifele practicate de NEMO CURIER aici: http://www.nemoexpres.ro/myAWB/calculator_tarif.asp• Tarife livrare anvelope

Tarifele de livrare a anvelopelor sunt cele practicate de firmele de curierat

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi